قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

اسراییل نگران تحول در موضوع برجام از سوی کاخ سفید است

اسراییل نگران تحول در موضوع برجام از سوی کاخ سفید است شبکه فاکس نیوز در گزارشی با پرداختن به نقطه‌نظرات مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی به مواضع فعلی دولت بایدن در قبال حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه فاکس نیوز در گزارشی درباره موضوع احیای توافق هسته‌ای نوشت: مقامات اسراییلی نگران هستند که صرف نظر آمریکا از تلاش برای احیای توافق هسته‌ای موقتی بوده و این توافق همچنان از مواردی اصلی باشد که دولت بایدن روی آن تمرکز دارد. این در حالی است که مقامات این کشور در دو هفته اخیر اظهارات متناقضی در این زمینه داشته‌اند.

فاکس نیوز در ادامه نوشت: بهنام بن طالب‌لو، عضو ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها به فاکس نیوز گفت که «برجام متاسفانه همیشه روی میز خواهد بود، مگر دولت بایدن با شرکایش برای فعال کردن مکانیسم ماشه در شورای امنیت سازمان ملل همکاری کند. در حال حاضر، دلیل این که هیچ توافقی وجود ندارد،‌ بیشتر مربوط به امور سیاسی و خواسته‌های تهران است تا خودنمایی آمریکا.»

در ادامه این گزارش آمده است: یک مقام اسراییلی که در بحث‌های محرمانه پیرامون ایران مشارکت داشته است، به روزنامه هاآرتص گفت که دولت این رژیم می‌داند که برخلاف اظهارات بایدن، هنوز این تصور وجود دارد که در ماه‌های آینده، شاهد تحول چشمگیری در زمینه توافق هسته‌ای خواهیم بود.

فاکس نیوز با بیان این که مقامات آمریکایی به شکل دیگری فکر می‌کنند به نقل از یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که «ایرانی‌ها وقتی به توافقی که روی میز بود پشت کردند» افزود: «فرصت موجود در ماه سپتامبر را برای بازگشتی سریع به پایبندی دوجانبه به برجام از بین بردند. برجام چند ماه است که دیگر در دستور کار نیست. روی آن تمرکزی نداریم.»

در بخش دیگری از این گزارش ادعا شده است که این تغییر در موضع آمریکا تا حدی به اتفاقات اخیر ایران و شکل‌گیری برخی ناآرامی‌ها نیز مرتبط بوده است. با توجه به این،‌ فاکس نیوز می‌گوید، «دولت آمریکا به این نتیجه رسید که ایران نمی‌تواند بدون بهبود جدی و موثر وضعیت اقتصادی‌اش، اعتراضات را فرو بنشاند و همین موضوع باعث می‌شود تمایل بیشتر به توافق هسته‌ای وجود داشته باشد.»

فاکس نیوز در همین راستا نوشت: اما وزارت امور خارجه آمریکا و شورای امنیت ملی آن با وجود آن که بر ضرورت رسیدن به راهی دیپلماتیک برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران تاکید دارند، معتقدند که اعتراضات نشان داد که هرگونه توافق با ایران غیرقابل قبول خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که پیش‌تر نظرات او مطرح شد،‌ در این باره می‌گوید، «از ماه سپتامبر، تمرکز ما روی ایستادگی برای حقوق اساسی مردم ایران و مقابله با تعمیق شراکت نظامی ایران با روسیه و حمایت آن از جنگ روسیه در اوکراین بوده است.»

در ادامه به نقل از یک سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا مطرح شد که «ما شاهد توافق در آینده‌ای نزدیک نیستیم.». این مقام دولتی آمریکا گفت که واشنگتن تمرکزش را بر امور داخلی ایران و ادعای حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین معطوف کرده است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار